Prečo nakupovať u nás online?

Výhodou nákupu v našom e-shope je nepretržitá dostupnosť výrobkov značky BonaVita. Výrobky, ktoré si u nás objednáte posielame priamo z veľkoskadu, preto nie je možné nakupovať po kusoch, ale iba v ucelených kartónoch

Nákup celých kartónov je vhodný pre malé predajne, bufety a spotrebiteľov, ktorí si pravidelne kupujú väčšie množstvá našich výrobkov. Cena pri každom výrobku zodpovedá cene za 1 kartón a v názve výrobku je uvedený aj počet kusov v kartóne. Želáme príjemné nakupovanie.

CHEESECAKE S JAHODAMI

Hurá, sezóna jahôd už je tu! Tento vynikajúci Cheesecake s jahodami musíte skúsiť.

Na korpus:

• 100 g mandľovej múky

• 45 g ovsených vločiek Bonavita

• 40 g masla

• 30 ml javorového sirupu

• 30 g mandľového masla

Na jahodovú vrstvu:

• 200 g čerstvých jahôd

• želatína

Na tvarohovú vrstvu:

• 250 g polotučného tvarohu

• 200 g ricotty

• 200 g mascarpone

• 1 lyžička vanilkového extraktu

• 30 ml javorového sirupu

• 100 g čerstvých jahôd

• želatína

CHEESECAKE S JAHODAMI

Postup:

1. Najprv si pripravíme korpus. Zmiešame mandľovú múku spoločne s ovsenými vločkami, rozpusteným maslom, mandľovým maslom a javorovým sirupom.

2. Takto pripravenú zmes rozprestrieme do tortovej formy s priemerom 20 cm. Na dno formy vložíme papier na pečenie. Pečieme pri 180 stupňoch 7 minút.

3. Medzitým si pripravíme tvarohovú vrstvu. Zmiešame tvaroh, ricottu, mascarpone, vanilkový extrakt a javorový sirup. Jahody nakrájame na menšie kocky. Potom si pripravíme želatínu podľa návodu a zmiešame s tvarohovou vrstvou.

4. V ďalšom kroku vložíme na korpus polovicu krému, potom posypeme jahodami a pridáme druhú polovicu krému. Vložíme na 15 minút do chladničky.

5. Nakoniec si rozmixujeme čerstvé jahody, pripravíme želatínu podľa návodu a zmiešame s jahodami a takto hotovú zmes nanesieme na cheesecake.

6. Necháme do druhého dňa v chladničke. Cheesecake môžeme ešte dozdobiť mascarpone a jahodami.

Ovsené vločky Bonavita: